Online informatiesessie workplace management aan de boardroom tafel.

Workplace management aan de boardroom tafel. Ons gloednieuwe vervolgprogramma.

Schrijf mij in Neem contact op
Duur

30 min

Locatie

Online

Doelgroep

Professionals

Online informatiesessie workplace management aan de boardroom tafel.

We gaan een volgende stap zetten in de wondere wereld van workplace management. Na bijna 100 workplace managers te hebben opgeleid met onze reguliere opleiding, is het nu tijd voor een vervolgprogramma. Dit programma heeft als doel om professionals de handvatten te geven om (grootschalige) workplace programma’s tot een goed einde te leiden.

Het worden kleinere groepen en specifiekere onderwerpen, waarbij het gaat om jouw eigen vraagstukken. Dit zodat jij vervolgens direct aan de slag kan gaan met de uitvoering van de geleerde kennis en vaardigheden binnen jouw organisatie. We hebben er voor gekozen om het programma dynamisch te maken en deze bestaat daarom uit drie losse modules

  • Tweedaagse visie ontwikkeling
    “Formuleer, samen met experts en vakgenoten, een krachtig antwoord op de vraag, wat de workplace moet opleveren voor jouw organisatie en de mensen die er werken – een strategische kapstok voor integraal workplace management.”
  • Tweedaagse businesscase ontwikkeling
    “Ontwikkel, samen met experts en vakgenoten, een integrale businesscase voor een workplace programma, waarmee je de handen binnen de boardroom op elkaar krijgt.”
  • Tweedaagse programma management
    “Structureer en organiseer een workplace programma van A-Z. Hier ga je aan de slag met de vraag hoe je samen met collega’s en de board een programma organisatorisch en kostentechnisch tot een goed einde brengt.”

De modules zijn afzonderlijk of achter elkaar te volgen. Zo bepaal jijzelf waar je behoefte ligt en waar je op zou willen doorontwikkelen.

De informatiesessie zal online plaatsvinden en de link wordt van te voren met je gedeeld.

Interesse

Maar toch nog een vraag?

Of

De expert(s)

Jan Gerard Hoendervanger
Hoofddocent basisopleiding en zelfstandig adviseur huisvesting & organisatie
Nick Lettink
Partner bij YNNO
Daniel van der Kolk
Oprichter WorkPlace Academy en LiveLearn

23-03-2023

1
23 Mar, 16:30, MS-Teams

€0

Ex BTW
Schrijf mij in