Future Leadership programma workplace management

De opleiding voor young professionals om de werkomgeving van de toekomst te realiseren vanuit een  FM, HR, IT en vastgoed visie.

Schrijf mij in Neem contact op
Duur

7 Dagdelen

Stardatum

15 Maart

Prijs

€2150,- ex BTW

Doelgroep

Future Leaders

Certificaat

WPA Workplace management

Future leadership programma workplace management

De opleiding voor young professionals om de werkomgeving van de toekomst te realiseren vanuit een  integrale visie.

Samenwerken, netwerken, innoveren en ervaren zijn de kernwoorden van het future leadership programma van de WorkPlace Academy. Na 5 succesvolle edities van de reguliere opleiding workplace management is het nu tijd voor een speciale editie voor Young Professionals. De uitgangspunten van de opleiding zijn hetzelfde, namelijk synergieën vinden tussen de afdelingen FM, HR, IT en vastgoed om zo vanuit deze gezamenlijke disciplines tot een duurzame werkomgeving te komen waar (toekomstig) talent graag wil werken. 

Het future leadership programma is voor young professionals tussen de 25 – 35 met een achtergrond in één van de bovengenoemde disciplines en actief bezig met een duurzame werkomgeving. De opleiding duurt 6 dagdelen verspreid over 4 dagen met één overnachting tussen de tweede en derde dag. Het gaat bij de opleiding om het ontmoeten van nieuwe mensen van andere organisaties, ontdekken van innovatie werkplek concepten, ervaren van unieke food experiences en het leren van de absolute experts uit de markt.

Hoe gaat de opleiding in zijn werk?

De opleiding bestaat uit 6 modules verspreid over 4 dagen (inclusief een overnachting tussen dag 2 en 3).

Het programma per module:

  1. Kennismaken met workplace management en inbrengen van eigen businesscase
  2. Mens en organisatie (HR component) | Ontwikkel je persoonlijk leiderschap, hoe positioneer en verkoop je je ideeën intern en hoe zorg je dat werknemers centraal komen te staan als goede werkgever?  
  3. Vastgoed voor niet vastgoed professionals | Maak mee hoe je als eindgebruiker het best om gaat met grote vastgoedprojecten en hoe jij de beste stakeholder wordt om de wensen van jouw organisatie mee te nemen in het gebouw.
  4. Werkplek en services (FM) | Wat is de toekomst van de werkomgeving? Is dit thuis, op kantoor, overal en nergens of een hybride vorm? Ontwikkel persona’s binnen je organisatie, ontdek nieuwe werkplek concepten en creëer een unieke experience voor alle medewerkers.
  5. IT en digitalisering | Hoe maak je data gedreven beslissingen en hoe kom je aan de juiste informatie? In deze module leer je alles over Smart Buildings en de basis van data science in de werkomgeving.
  6. Businesscase en afronding | Presenteer jouw oplossing van je businesscase voor een ervaren jury en natuurlijk je mede-deelnemers. Pas toe wat je in de voorafgaande modules hebt geleerd en verkoop jouw ideeën aan de groep

Centraal in de opleiding staan dus jullie eigen businesscases die jullie van te voren inbrengen. Deze businesscase loopt als een rode draad door de modules. Hierdoor leer je de nieuwe inzichten en vaardigheden meteen toe te passen in de praktijk en loop je de deur uit met toepasbare resultaten.

De belofte die wij maken

Wij beloven je dat je unieke en inspirerende werkomgevingen, gebouwen en werkplek concepten te zien krijgt op verschillende plaatsen in het land. Je ontmoet gelijkgestemden vanuit andere organisaties en je krijgt les van docenten zowel uit de markt als het onderwijs. 

Er is ruimte voor eigen vragen en ontwikkel doelen en de groep zal niet groter zijn dan 15 personen, zodat er ruimte is voor persoonlijke vragen en uitdagingen.

Vragen over de opleiding of wil jij meer informatie ontvangen? Stuur vrijblijvend een mailtje naar ons via daniel@smartwp.nl

Resultaten

Je hebt kennis over de verschillende disciplines die komen kijken bij het hedendaagse workplace management. Je weet daarbij de vaardigheden toe te passen binnen jouw organisatie en kan samenwerken met de andere betrokken afdelingen en leveranciers.

Je wordt onderdeel van het netwerk van gecertificeerde workplace managers.

Voor wie?

Het future leadership programma is voor Young Professionals van 25-35 actief in  de vakgebieden van Facility Management, Human Resource Management, ICT, vastgoed, mobiliteit, maintenance en duurzaamheid. Daarbij is enige werkervaring aan te raden, maar niet noodzakelijk. De opleiding is gericht op verbreding en op samenwerking tussen de verschillende vakdisciplines.

 

Interesse

Maar toch nog een vraag?

Of

De expert(s)

Jan Gerard Hoendervanger
Hoofddocent basisopleiding en zelfstandig adviseur huisvesting & organisatie
Hester van Sprang
Oprichter MeerWaarde huisvestingsadvies
Ruurd Baane
Eigenaar Bright & Company
Nick Lettink
Partner bij YNNO
Edwin Koose
Algemeen directeur Ventus
Cees van der Spek
Public affairs & global corporate relations director bij EDGE Technologies.

15-03-2023

1
15 Mar, 10:00,
2
23 Mar, 13:00,
3
24 Mar, 10:00,
4
07 Apr, 10:00,

€2150

Ex BTW
Schrijf mij in