Het future leadership programma

De opleiding voor talent tussen de 25 en 35 om de werkomgeving van de toekomst te realiseren vanuit een integrale visie.

Schrijf mij in Neem contact op
Duur

6 maanden

Startdatum

1 januari '24

Prijs

€2150,- ex BTW

Doelgroep

Future Leaders

Certificaat

WPA Workplace management

Het Future leadership programma

De opleiding voor talent tussen de 25 en 35 jaar om te ontwikkelen tot een volwaardige workplace manager die instaat is de werkomgeving holistisch en integraal te benaderen. Een betere start van je carrière kan je niet hebben.


Samenwerken, netwerken, innoveren en ervaren zijn de kernwoorden van het future leadership programma van de WorkPlace Academy. Na 5 succesvolle edities van de reguliere opleiding workplace management is het nu tijd voor een speciale editie voor future leaders. 

De uitgangspunten van de opleiding zijn hetzelfde, namelijk synergieën vinden tussen de afdelingen FM, HR, IT en vastgoed om zo vanuit deze gezamenlijke disciplines tot een duurzame werkomgeving te komen waar (toekomstig) talent graag wil werken.

Het future leadership programma is ontwikkeld voor future leaders tussen de 25 – 35 jaar met een achtergrond in één van de bovengenoemde vakgebieden en actief bezig met een duurzame werkomgeving van morgen. De opleiding duurt 7 dagdelen verspreid over 4 dagen met één overnachting tussen de tweede en derde dag. Het gaat bij de opleiding om het ontmoeten van nieuwe mensen van andere organisaties, ontdekken van innovatieve werkplek concepten, ervaren van unieke food experiences en het leren van de absolute experts uit de markt.

Hoe gaat de opleiding in zijn werk?

De opleiding bestaat uit 7 modules verspreid over 4 dagen (inclusief een overnachting tussen dag 2 en dag 3). Het programma staat in het teken van ervaren, ontmoeten en kennisdelen.  

Het programma per module:

  1. Introductie workplace management
  2. Mens, organisatie en interne communicatie
  3. Mobiliteit
  4. Persoonlijk Leiderschap
  5. Werkomgeving en services (FM)
  6. Vastgoed strategie 
  7. Persoonlijke doelen, reflectie en afsluiting

Daarnaast kan iedereen zijn eigen actuele businesscase inbrengen, die als rode draad door de modules heenloopt. Hierdoor leer je de nieuwe inzichten en vaardigheden meteen toe te passen in de praktijk.

De belofte die wij maken

Wij beloven je dat je concrete handvatten krijgt om de volgende stap in je carrière te maken. Zo nemen we je mee in de actuele thematiek, geven we je inzichten in inspirerende werkomgevingen, gebouwen en werkplekconcepten, leer je zelf stapsgewijs projecten op te zetten en ontmoet je gelijkgestemden vanuit andere organisaties. Dit alles gegeven door de meest inspirerende docenten en experts uit het vak en het onderwijs. 

Er is ruimte voor eigen vragen en ontwikkeldoelen en de groep zal niet groter zijn dan 16 personen, zodat er ruimte is voor persoonlijke vragen en uitdagingen.

Vragen over de opleiding of wil jij meer informatie ontvangen? Stuur vrijblijvend een mailtje naar ons via daniel@smartwp.nl.

Resultaten

Je hebt kennis over de verschillende disciplines die komen kijken bij het hedendaagse workplace management. Je weet daarbij de vaardigheden toe te passen binnen jouw organisatie en kan samenwerken met de andere betrokken afdelingen en leveranciers.

Je wordt onderdeel van het netwerk van gecertificeerde workplace managers.

Voor wie?

Het future leadership programma is voor talent tussen de 25 en 35 jaar binnen de vakgebieden Facility Management, HRM, ICT, vastgoed, mobiliteit, maintenance en duurzaamheid. De opleiding is gericht op verbreding en op samenwerking tussen de verschillende vakdisciplines, maar vooral om stappen te maken in je carrière.

 

Interesse

Maar toch nog een vraag?

Of

De expert(s)

Jan Gerard Hoendervanger
Hoofddocent basisopleiding en zelfstandig adviseur huisvesting & organisatie
Nick Lettink
Partner bij YNNO
Wisse Stenchlak
Partner
Bart van Roekel
Adviseur nieuwe manieren van werken bij Ynno

01-01-2024

1
01 Jan, 10:00,
2
01 Feb, 13:00,
3
01 Mar, 09:30,
4
01 Apr, 10:00,

€2150

Ex BTW
Schrijf mij in