0 Comments 12 juli

Een Inspirerend Bezoek aan CiC Rotterdam

Op een zonnige middag werden we vol verwachting ontvangen door Reworc om een kijkje te nemen in hun werkomgeving, gevestigd in het bruisende CiC in het hart van het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit beloofde een dag vol inspiratie, innovatie en samenwerking te worden.

Bij aankomst werden we direct gegrepen door de levendige sfeer die heerste in CiC. Het gebouw ademde creativiteit, met zijn open ruimtes, moderne inrichting en stimulerende ambiance. Het was duidelijk dat dit een plek was waar ondernemers en creatieve geesten samenkomen om te groeien, te leren en te innoveren.

Reworc, een toonaangevend bedrijf op het gebied van workplace assessments, verwelkomde ons met open armen. We werden rondgeleid door hun indrukwekkende werkomgeving, die perfect aansloot bij hun bedrijfscultuur en visie. De flexibele werkplekken, gezellige lounges en inspirerende vergaderruimtes waren stuk voor stuk ontworpen om samenwerking en productiviteit te stimuleren.

Wat ons het meest opviel tijdens ons bezoek was de sterke nadruk op het welzijn van de medewerkers. Het CiC had gezorgd voor mooie werkplekken, groene planten en ruime ontspanningsruimtes, waar medewerkers konden ontspannen en opladen.

Na afloop van ons bezoek aan CiC en Reworc waren we geïnspireerd en vol nieuwe inzichten en tijd voor de borrel samen met alle andere ondernemingen. Een mooie dag vol ontmoetingen, waarin we getuige waren van de kracht van een stimulerende werkomgeving en de impact ervan op het welzijn en de prestaties van medewerkers. We verlieten CiC met motivatie om de werkomgeving te optimaliseren en zo een positieve verandering binnen onze eigen organisatie teweeg te brengen.

  • Tags:
  • Share: