Maatwerk bij jou op de werkplek

Binnen jouw organisatie een maatwerk traject opzetten om specifieke kennis en vaardigheden over workplace management eigen te maken? Wij hebben ruime ervaring in het opzetten van incompany programma’s. Neem eenvoudig contact op via de button hieronder.
Neem direct contact met ons op

Onderwerpen

Blijf op de hoogte van alle WorkPlace Activiteiten:

Opleidingen, workshops, masterclasses en veel meer

Onze opleiding tot workplace manager in 6-dagdelen

Zorg dat je binnen jouw organisatie in staat bent om het gesprek aan te gaan met de verschillende afdelingen betrokken bij de WorkPlace. Of dit nu vanuit de FM, HR, IT, bouw en vastgoed kant komt. Jij zult in staat zijn de taal te spreken en weloverwogen keuzes te maken.

Jij als toekomstige workplace manager

Het programma is samengesteld door experts
Een combinatie van kennis en direct toepasbare vaardigheden
Ontmoet peers, ontwikkel je netwerk en ga het gesprek aan met de experts
Ontvang je bewijs als officieel workplace manager
Word onderdeel van de workplace community

Ik ben geïnteresseerd!

Of neem een kijkje bij de workshops en masterclasses die wij aanbieden

De workplace academy is er voor iedereen die iets doet met de werkplek: Voor de organisatie, het ontwerp, of de inrichting. Dit vanuit een integrale insteek waar disciplines als facility management, HR-, IT-, duurzaamheid-, vastgoed- of mobiliteit een rol spelen. Wij brengen deze integrale vaardigheden bij elkaar onder de titel workplace manager. Je leert het vak dus vanuit de hier genoemde invalshoeken bezien, zodat je binnen de organisatie duurzaam inzetbaar bent!

Bel mij terug

Wij gaan graag het gesprek met je aan

Twijfel niet en neem contact met ons op! Samen kijken wij naar de beste opleidingsmogelijkheden voor jou of  jouw organisatie.