Workplace management voor Facilitaire professionals

Het doel van de werkomgeving is de laatste jaren sterk veranderd. Waarbij binnen facility management de focus ligt bij de ‘faciliteiten’ in- en om de werkomgeving, wordt bij workplace management de mens centraal gezet. Dit om zeker te zijn dat de behoeften thuis, op kantoor of onderweg optimaal gewaarborgd worden.

Alle trainingen Je eigen leeromgeving

Onderwerpen die behandelen voor FM’ers

Vanuit de WorkPlace Academy zorgen wij dat jij je als facilitaire professional verder kan ontwikkelen naar een ware T-shaped vakprofessional. Dit betekent dat jij de combinatie kan maken tussen mens, organisatie, gebouw en de werkomgeving.

Een integrale aanpak om de samenwerking met HR en IT te stimuleren

Ontwikkel kennis en vaardigheden over de eindgebruiker van de werkomgeving. Door beter te begrijpen wat collega’s willen, kan je ook een beter werkplek voor hen creëren.

Duurzaamheid en circulariteit tijdens de inkoop en levering van producten en diensten

Duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda. Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is in de markt en waar jij met jouw organisatie snel en effectief mee kan starten.

Hospitality en services ten behoefte van de eindgebruiker

Leer de kneepjes van het vak om jouw collega’s te ondersteunen door de beste services te leveren. Hoe houd je hen vitaal door een optimale combinatie te leveren van catering, schoonmaak, receptie en beveiliging.

Werkconcepten en inrichting van de werkomgeving, op kantoor, thuis of onderweg

Hoe ontwikkel jij een werkomgeving voor je collega’s waarin zij zich prettig voelen en goed kunnen presteren? Maak datagedreven beslissingen en maak gebruik van de best-practices uit de markt.

De services die wij jou bieden

Vanuit de WorkPlace Academy ondersteunen wij honderden professionals in hun ontwikkeling. Wij helpen ook jou graag om optimaal te presteren door je te voorzien van content, events en kennissessies. Hiervoor hebben wij de volgende services ontwikkelt

Je gepersonaliseerde ontwikkelomgeving

Wij zorgen dat je alle kennis en content borgt in je persoonlijke ontwikkelomgeving. Hierin voeg je eenvoudig toe waar je interesses en leerdoelen liggen en wij bieden jou aanbevelingen direct in je omgeving.

Kennis en vaardigheden gedoceerd door de experts uit de markt

Voor elk kennisproduct dat wij ontwikkelen zorgen wij dat de absolute experts op dit onderwerp aangesloten worden om jou verder te helpen in je ontwikkeling.

Altijd de meest inspirerende locaties

Trends en ontwikkelingen in de werkomgeving zijn enorm tastbaar. Hierdoor leer je deze het best door het zelf te ervaren. Wij zorgen altijd dat de kennissessies plaatsvinden op de meest inspirerende locaties.

Persoonlijke begeleiding

Ons team van experts staat altijd voor je klaar om je te assisteren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb je vragen of hulp nodig in een project of casus, laat het ons vooral weten.

Netwerken

Nieuwe mensen leren kennen in het vakgebied is leuk, maar maakt je werk ook makkelijker. Peer learning staat niet voor niets bovenaan als meest effectieve manier van leren. Wij zorgen dat jij altijd in een groep zit met gelijkgestemden van hetzelfde niveau en werkervaring.

Voeg je favoriete kanalen samen in één omgeving

Je selecteert eenvoudig de experts, opleiders en onderwerpen die jij interessant vindt en wij doen de rest.

Direct contact met één van onze adviseurs?

We helpen je graag met jouw specifieke vragen omtrent talent management en de toepasbaarheid hiervan binnen je organisatie.

Direct e-mailen Bellen