Workplace management voor HR professionals

Een combinatie die je steeds meer ziet omkomen; de koppeling tussen HR en Facility management. Om talent aan te trekken en vast te houden is de werkomgeving namelijk één van de meest waardevolle assets van je bedrijf. Wij leren je hoe jij als HR-professional de kneepjes van het FM vak leert en hoe jij de connectie kan maken tussen mens, organisatie, gebouw en werkomgeving.

Alle trainingen Je eigen leeromgeving

Onderwerpen die behandelen voor HRM’ers

Vanuit de WorkPlace Academy zorgen wij dat jij je als HRM professional verder kan ontwikkelen naar een ware T-shaped vakprofessional. De onderwerpen hebben hierin altijd een overlap met de disciplines FM, HR, IT, vastgoed en mobiliteit.

Een integrale aanpak om de samenwerking met FM en IT te stimuleren

Ontwikkel kennis en vaardigheden over de eindgebruiker van de werkomgeving. Door beter te begrijpen wat collega’s willen, kan je ook een beter werkplek voor hen creëren.

Een vitale en betrokken organisatie

Hoe zorg je dat je collega’s zich verbonden verbonden voelen met jullie merk. Een actueel thema nu de krapte op de arbeidsmarkt toeneemt en mensen meer en meer thuis gaan werken.

Het nieuwe leiderschap voor een hybride workforce

Het toenemende thuiswerken zorgt dat managers op een andere manier naar hun team moeten kijken. Wij leren je hoe jij hiermee omgaat en wat je kan doen om je team optimaal te laten presteren thuis of op kantoor.

Hybride werken, waar werkt jouw organisatie?

De afgelopen periode hebben we geleerd dat het niet meer nodig is om één centraal kantoor te hebben, maar dat het ook mogelijk is om mensen op verschillende plekken te laten werken. Maar hoe organiseer je dat?

De services die wij jou bieden

Vanuit de WorkPlace Academy ondersteunen wij honderden professionals in hun ontwikkeling. Wij helpen ook jou graag om optimaal te presteren door je te voorzien van content, events en kennissessies. Hiervoor hebben wij de volgende services ontwikkelt

Je gepersonaliseerde ontwikkelomgeving

Wij zorgen dat je alle kennis en content borgt in je persoonlijke ontwikkelomgeving. Hierin voeg je eenvoudig toe waar je interesses en leerdoelen liggen en wij bieden jou aanbevelingen direct in je omgeving.

Kennis en vaardigheden gedoceerd door de experts uit de markt

Voor elk kennisproduct dat wij ontwikkelen zorgen wij dat de absolute experts op dit onderwerp aangesloten worden om jou verder te helpen in je ontwikkeling.

Altijd de meest inspirerende locaties

Trends en ontwikkelingen in de werkomgeving zijn enorm tastbaar. Hierdoor leer je deze het best door het zelf te ervaren. Wij zorgen altijd dat de kennissessies plaatsvinden op de meest inspirerende locaties.

Persoonlijke begeleiding

Ons team van experts staat altijd voor je klaar om je te assisteren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb je vragen of hulp nodig in een project of casus, laat het ons vooral weten.

Netwerken

Nieuwe mensen leren kennen in het vakgebied is leuk, maar maakt je werk ook makkelijker. Peer learning staat niet voor niets bovenaan als meest effectieve manier van leren. Wij zorgen dat jij altijd in een groep zit met gelijkgestemden van hetzelfde niveau en werkervaring.

Voeg je favoriete kanalen samen in één omgeving

Je selecteert eenvoudig de experts, opleiders en onderwerpen die jij interessant vindt en wij doen de rest.

Direct contact met één van onze adviseurs?

We helpen je graag met jouw specifieke vragen omtrent talent management en de toepasbaarheid hiervan binnen je organisatie.

Direct e-mailen Bellen