Workplace management voor IT professionals

Gebouwen worden steeds slimmer en de term ‘smart building’ is al lange tijd niet meer weg te denken in de werkplek strategie. Maar hoe zorg je dat je de data ook goed kan inzetten om je werkomgeving optimaal te laten presteren? Vanuit de WorkPlace Academy zorgen we dat IT professionals in staat zijn om slimme technologie en data op de juiste manier in te zetten, zodat FM, HR en vastgoed professionals dat ook begrijpen.

Alle trainingen Je eigen leeromgeving

Onderwerpen die behandelen voor IT professionals

Als IT professionals ben je verantwoordelijk voor de datavoorziening in een pand. Deze data kan verzameld worden door middel van slimme sensoren, camera’s of andere tech. De onderwerpen die wij behandelen voor IT specialisten hebben altijd betrekking tot de optimaliseren van de werkomgeving.

Een integrale aanpak om de samenwerking met FM, HR en vastgoed te stimuleren

Ontwikkel kennis en vaardigheden over de eindgebruiker van de werkomgeving en hoe data hier aan kan bijdragen. Door beter te begrijpen wat zij doen en willen, kan je ook een beter werkplek voor hen ontwikkelen.

Smart Buildings en de data gedreven werkomgeving

Hoe maak je een gebouw ‘slim’ en hoe zorg je data de data ook goed geïnterpreteerd wordt? Wij behandelen de verschillende de kansen en uitdagingen van slimme technologie in de werkomgeving

Data analytics en Data science

Hoe lees je data goed uit en zorg je dat je er er slimme voorspellingen omheen kan ontwikkelen? Vanuit de Academy nemen we je mee in de wereld van tools, frameworks en testomgevingen om je data optimaal in te zetten.

Digital Twins en gebouw certificering

Een digitale kopie maken van je gebouw en zorgen dat je gebouw de juiste certificering heeft. Door het correct inzetten van de data kan je hier waardevolle inzichten uit halen. Leer hoe jij hier gebruik van kan maken.

De services die wij jou bieden

Vanuit de WorkPlace Academy ondersteunen wij honderden professionals in hun ontwikkeling. Wij helpen ook jou graag om optimaal te presteren door je te voorzien van content, events en kennissessies. Hiervoor hebben wij de volgende services ontwikkelt

Je gepersonaliseerde ontwikkelomgeving

Wij zorgen dat je alle kennis en content borgt in je persoonlijke ontwikkelomgeving. Hierin voeg je eenvoudig toe waar je interesses en leerdoelen liggen en wij bieden jou aanbevelingen direct in je omgeving.

Kennis en vaardigheden gedoceerd door de experts uit de markt

Voor elk kennisproduct dat wij ontwikkelen zorgen wij dat de absolute experts op dit onderwerp aangesloten worden om jou verder te helpen in je ontwikkeling.

Altijd de meest inspirerende locaties

Trends en ontwikkelingen in de werkomgeving zijn enorm tastbaar. Hierdoor leer je deze het best door het zelf te ervaren. Wij zorgen altijd dat de kennissessies plaatsvinden op de meest inspirerende locaties.

Persoonlijke begeleiding

Ons team van experts staat altijd voor je klaar om je te assisteren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb je vragen of hulp nodig in een project of casus, laat het ons vooral weten.

Netwerken

Nieuwe mensen leren kennen in het vakgebied is leuk, maar maakt je werk ook makkelijker. Peer learning staat niet voor niets bovenaan als meest effectieve manier van leren. Wij zorgen dat jij altijd in een groep zit met gelijkgestemden van hetzelfde niveau en werkervaring.

Voeg je favoriete kanalen samen in één omgeving

Je selecteert eenvoudig de experts, opleiders en onderwerpen die jij interessant vindt en wij doen de rest.

Direct contact met één van onze adviseurs?

We helpen je graag met jouw specifieke vragen omtrent talent management en de toepasbaarheid hiervan binnen je organisatie.

Direct e-mailen Bellen