Workplace management voor Real Estate professionals

De afstand tussen vastgoed ontwikkelaars, beleggers, bouwers en de FM / HR professionals wordt steeds kleiner. Contracten tussen tenants en eigenaren worden steeds korter en nieuwe concepten maken het mogelijk voor individuele werknemers om direct en zelfstandig een kantoorplek te huren. Wij helpen vastgoed professionals om het proces van werkplekconcept tot realisatie van de werkomgeving te begrijpen met hierin de verschillende visies van de aanwezige stakeholders.

Alle trainingen Je eigen leeromgeving

Onderwerpen die behandelen voor Real Estate professionals

Als real estate professionals sta je altijd aan de start van een nieuwe werkomgeving of dit nu een nieuwbouwontwikkeling is of een renovatie van een bestaand pand. De onderwerpen die we behandelen vanuit de WorkPlace Academy zorgen ervoor dat jij ontwikkelt vanuit de behoefte van de eindgebruiker(s).

Een integrale aanpak om de samenwerking met FM, HR en IT te stimuleren

Ontwikkel kennis en vaardigheden over de eindgebruiker van de werkomgeving. Door beter te begrijpen wat zij willen, kan je ook een beter werkplek voor hen ontwikkelen. Dit levert niet alleen meer geld op, maar zorgt ook dat de levensduur van je object langer wordt.

Werkplekconcepten en realisatie van vastgoedstrategie

Hoe kijkt een FM, HR of IT proffesional naar de werkomgeving en welke afwegingen maken zij? Wij behandelen het proces van werkplekconcept tot realisatie van de vastgoedstrategie.

Ontwikkel nieuwe vastgoedconcepten en verdienmodellen

Door nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt ontstaan er ook mogelijkheden voor nieuwe concepten en verdienmodellen. Zo zie je een enorme toename van co-working spaces en merk je dat individuele medewerkers meer inspraak krijgen in hun gewenste werkplek.

De datagedreven werkomgeving

Data en analytics worden steeds belangrijker in het maken van beslissingen en gebouwen worden steeds slimmer. Vanuit de Academy zorgen wij dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data en analytics.

De services die wij jou bieden

Vanuit de WorkPlace Academy ondersteunen wij honderden professionals in hun ontwikkeling. Wij helpen ook jou graag om optimaal te presteren door je te voorzien van content, events en kennissessies. Hiervoor hebben wij de volgende services ontwikkelt

Je gepersonaliseerde ontwikkelomgeving

Wij zorgen dat je alle kennis en content borgt in je persoonlijke ontwikkelomgeving. Hierin voeg je eenvoudig toe waar je interesses en leerdoelen liggen en wij bieden jou aanbevelingen direct in je omgeving.

Kennis en vaardigheden gedoceerd door de experts uit de markt

Voor elk kennisproduct dat wij ontwikkelen zorgen wij dat de absolute experts op dit onderwerp aangesloten worden om jou verder te helpen in je ontwikkeling.

Altijd de meest inspirerende locaties

Trends en ontwikkelingen in de werkomgeving zijn enorm tastbaar. Hierdoor leer je deze het best door het zelf te ervaren. Wij zorgen altijd dat de kennissessies plaatsvinden op de meest inspirerende locaties.

Persoonlijke begeleiding

Ons team van experts staat altijd voor je klaar om je te assisteren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb je vragen of hulp nodig in een project of casus, laat het ons vooral weten.

Netwerken

Nieuwe mensen leren kennen in het vakgebied is leuk, maar maakt je werk ook makkelijker. Peer learning staat niet voor niets bovenaan als meest effectieve manier van leren. Wij zorgen dat jij altijd in een groep zit met gelijkgestemden van hetzelfde niveau en werkervaring.

Voeg je favoriete kanalen samen in één omgeving

Je selecteert eenvoudig de experts, opleiders en onderwerpen die jij interessant vindt en wij doen de rest.

Direct contact met één van onze adviseurs?

We helpen je graag met jouw specifieke vragen omtrent talent management en de toepasbaarheid hiervan binnen je organisatie.

Direct e-mailen Bellen