Building a strong workplace business case

Deze eendaagse masterclass is specifiek ontworpen om workplace managers in staat te stellen om een krachtige businesscase te ontwikkelen. In de dynamische wereld van werkplekbeheer is het essentieel om niet alleen een duidelijke visie te hebben voor de toekomstige werkplek, maar ook de middelen en strategieën te begrijpen om deze visie binnen tijd en budget […]

Schrijf mij in Neem contact op
Duur

1 hele dag

Startdatum

25 april '24

Prijs

€895

Leervorm

Op locatie

Deze eendaagse masterclass is specifiek ontworpen om workplace managers in staat te stellen om een krachtige businesscase te ontwikkelen. In de dynamische wereld van werkplekbeheer is het essentieel om niet alleen een duidelijke visie te hebben voor de toekomstige werkplek, maar ook de middelen en strategieën te begrijpen om deze visie binnen tijd en budget te realiseren, met het gewenste resultaat.

  • Input voor weloverwogen besluitvorming 
  • Sturingskader voor projecten / programma
  • Integratie van harde en zachte aspecten
  • Analyse van impact, investering en risico’s
  • Omgaan met complexiteit en onzekerheid
  • Betrokkenheid van stakeholders

Deze masterclass biedt waardevolle inzichten en tools om effectieve businesscases op te stellen, waarbij de nadruk ligt op het kwantificeren van de voordelen, het beheren van risico’s en het overtuigen van belanghebbenden. Het stelt deelnemers in staat om de juiste argumenten en gegevens te presenteren om financiering te verkrijgen en een solide basis te leggen voor het succesvol uitvoeren van workplace-initiatieven. Met deze masterclass hebben workplace managers de mogelijkheid om hun strategische vaardigheden aan te scherpen en de sleutel te krijgen tot het vormgeven van de werkplek van morgen, zonder verrassingen en binnen de gestelde grenzen.

Ons model als rode draad door de gehele masterclass om een sterkte businesscase te bouwen.

Interesse

Maar toch nog een vraag?

Of

De expert(s)

Jan Gerard Hoendervanger
Hoofddocent basisopleiding en zelfstandig adviseur huisvesting & organisatie

25-04-2024

1
25 Apr, 10:00, Tbd

€895

Ex BTW
Schrijf mij in