0 Comments 05 januari

De doeners, leren door te ervaren!

Leren door te ervaren noemen wij de ‘leer-experience’ en wordt ook wel experimenteel leren genoemd. Binnen workplace management kan je veel nieuwe kennis en vaardigheden opdoen door simpelweg te ervaren wat er mogelijk is in de praktijk; de zogenoemde ‘best-practices’. Het is belangrijk om deze kansen te benutten, want het kan je helpen om succesvoller te zijn in je huidige project(en) of om je carrière een nieuwe richting op te sturen. Met deze redenen hebben al onze modules een andere leer-experience: 

  1. Het kan leiden tot een dieper begrip van het onderwerp. Door zelf te doen en te ervaren, kan je de theorie beter begrijpen en toepassen in de praktijk.
  2. Het kan helpen om nieuwe vaardigheden sneller te leren. Door te ervaren hoe iets werkt in de praktijk, kan je de vaardigheid sneller onder de knie krijgen dan door alleen te luisteren naar een uitleg.
  3. Het kan leiden tot een grotere motivatie om te leren. Door actief bezig te zijn en zelf te ervaren, kan je meer gemotiveerd zijn om te leren dan wanneer je alleen luistert naar een uitleg.
  4. Het kan leiden tot een grotere creativiteit en innovatie. Door zelf te ervaren en te experimenteren, kan je nieuwe ideeën ontwikkelen en oplossingen bedenken voor problemen.


Wat zijn dan deze leer-experiences?

Tijdens onze opleidingen gaan we altijd langs bij de meest inspirerende kantoorgebouwen en zullen we werkplekken bezoeken die de manier waarop we werken compleet hebben veranderd. Voor de opleiding workplace management gaan we bijvoorbeeld langs het iconische kantoor van Nationale Nederlanden en ervaren de deelnemers wat er mogelijk is door middel van inrichten bij Rever.

Zo gaan we ook langs kantoren die op unieke manieren zijn ontworpen, zoals the Edge Valley in Amsterdam, dat is ontworpen om de gezondheid en productiviteit van bewoners en werknemers te verbeteren.

Daarom zijn wij erg enthousiast om ook jou te laten zien wat er allemaal mogelijk is in de wereld van werkplekken en de werkomgeving. It’s all about the learning experience!

  • Tags:
  • Share: