Opleiding 0 Comments 19 april

Ervaar de werkomgeving van de toekomst

Na drie succesvolle edities van de opleiding workplace management hebben wij wederom 2 nieuwe startdata gepland, namelijk 16 juni en 06 oktober. De zon begint weer te schijnen en wat dus beter dan voor de zomervakantie nog 6 dagdelen bezig te zijn met je professionele ontwikkeling en aan de slag te gaan met een integrale aanpak omtrent de werkomgeving. 

Wat gaan we doen? Een integrale aanpak betekent dat je in staat bent om werkomgeving te benaderen vanuit de vakgebieden FM, HR, IT en vastgoed. Onze 7 experts nemen je mee in deze werelden onder begeleiding van een centrale businesscase, ingebracht door een opdrachtgever. Een oud-deelnemer beschreef de afgelopen editie als volgt: 

Een opleiding waar je meer zicht krijgt op het strategisch inbedden van een verandering in je huisvesting, huisvesting waarmee je écht een bijdrage levert aan het welzijn en de vitaliteit van je medewerkers door goed naar alle aspecten te kijken: de mens, het gebouw en de behoefte. Alles komt aan bod op ook nog hele leuke inspirerende locaties.

Naast kennis en vaardigheden zorgen wij dus dat je de thema’s ervaart, door de opleiding plaats te laten vinden op inspirerende locaties, die direct inzichtelijk maken wat er mogelijk is in de wereld van corporate kantoren, co-working spaces of hospitality concepten. 

De groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers en we hebben voor de zomereditie van 16 juni nog 5 plaatsen beschikbaar. Voor wie is het? Wij raden de opleiding aan aan eindgebruikers, adviseurs en leveranciers met in ieder geval 5 jaar werkervaring. Wij zijn ook bezig met een Young Professional editie. Mocht je hier zelf óf voor je team interesse in hebben, neem dan vooral contact op met daniel@smartwp.nl.