0 Comments 28 februari

Nog 2 weken tot de start van het Future Leadership programma

Het Future Leadership Programma workplace management gaat over twee weken van start en dit is een fantastische kans om je strategische workplace skills te ontwikkelen en te verbeteren. Het programma is speciaal ontworpen om je te helpen groeien naar een leider in het bedrijfsleven en je voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomstige werkplek. Als je op zoek bent naar een uitdagend, inspirerend en belonend programma, dan is dit de juiste keuze voor jou.

https://workplaceacademy.nl/workshop/workplace-management-voor-de-next-generation/

We hebben een geweldige groep van deelnemers die uit alle delen van het land komen, met verschillende achtergronden en expertises. Maar één ding hebben ze gemeen; iedereen is tussen de 25 en 35 jaar oud en actief bezig met de werkomgeving van morgen. Dit betekent dat je de kans krijgt om te netwerken en te leren van een breed scala aan mensen met verschillende perspectieven en ervaringen.

De locaties waar het programma plaatsvindt zijn illustratief voor de kennis en kunde die je leert tijdens de desbetreffende module. We hebben een zorgvuldig gekozen selectie van locaties die perfect zijn om te leren, te reflecteren en te ervaren.

Het programma is ontworpen om je te helpen groeien als leider in én van de moderne werkplek. Dit omvat het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie, strategie, innovatie, verandermanagement en nog veel meer. Je krijgt de kans om te leren van deskundige sprekers en experts die hun jarenlange ervaring en expertise met je zullen delen.

Bovendien zul je tijdens het programma ook de kans krijgen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn. Je zult inzicht krijgen in je sterke punten, zwakke punten en leiderschapsstijl en leren hoe je deze effectief kunt gebruiken om anderen te leiden en te inspireren om de ideale werkomgeving neer te zetten voor jullie eindgebruikers.

Zien wij jou 15 maart in de Van Nelle Fabriek? Inschrijven kan via de volgende link.

  • Tags:
  • Share: