HR 0 Comments 01 februari

Workplace management voor HR professionals

De term workplace management klinkt misschien alsof dit alleen is weggelegd voor de facility manager. Dit is echter zeker niet het geval. Al enkele jaren zie je een trend waarbij de werkomgeving meer benaderd wordt vanuit de mensen in het kantoor dan slechts de tafels, stoelen en vierkante meters. Dit vergt zowel voor de facility manager een andere aanpak van de huidige werkzaamheden als voor de HR manager een nieuw palet van kennis en vaardigheden.

Om in deze nieuwe behoefte van kennis en vaardigheden te voorzien hebben wij de opleiding workplace management in 6-dagdelen ontwikkelt, samen met 8 professionals uit de markt. Naast de combinatie FM en HR zie je namelijk ook een grotere behoefte naar IT en vastgoed vaardigheden. Vandaar dat we met onze opleiding deze 4 belangrijkste disciplines combineren om zo T-shaped professionals te creëren in en rond de werkomgeving.

De opleiding bestaat uit kleine groepen professionals van maximaal 15 personen actief in één van de bovenstaande vakgebieden. Op deze manier leer je niet alleen van onze experts, maar ook van de andere deelnemers. De 6 dagdelen worden verspreid over 4 dagen, waarbij de locatie altijd bijdraagt aan de skills die je ontwikkelt. Zo heeft de opleiding plaatsgevonden bij EDGE, a.s.r., VGZ, Youmeet en andere inspirerende locaties.

Wil je meer weten over de opleiding workplace management? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we gezamenlijk wat het best bij jou past.

  • Share: