Special 0 Comments 26 januari

Speciale editie van de opleiding workplace management start op 10 maart

Na de succesvolle edities van vorig jaar organiseren wij op 10 maart een speciale editie van de opleiding workplace management. De opleiding gaat namelijk samen met ons event de Workplace Xperience. Zo leren deelnemers niet alleen de kennis en vaardigheden van workplace management, maar ervaren deelnemers ook de toekomst van de werkomgeving met 1500 vakgenoten.

De opleiding workplace managent helpt deelnemers vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om een hedendaagse werkomgeving optimaal te bedienen. De werkomgeving is tegenwoordig namelijk meer dan de vierkante meters. Er komen veel kennis bij kijken over de mensen in het kantoor. Wat hebben zij nodig op kantoor en hoe zorgen we ervoor dat medewerkers ook naar kantoor komen. Kennis over HR wordt dus steeds belangrijker.

Ook IT is een factor die niet meer weg te denken is uit de werkomgeving. Het plaatsen van sensoren en smart-dashboards is één, maar hoe zorg je er ook voor dat je optimaal gebruik kan maken van deze data. Vragen die uitgelegd worden tijdens de opleiding workplace management in 6-dagdelen.

Deze speciale editie start op 10 maart bij VGZ in Arnhem en zal vervolgens plaatsvinden bij EDGE technologies in Amsterdam en bij het stadskantoor in Utrecht (onder voorbehoud). De laatste dag op 29 maart vindt plaats tijdens de WorkPlace Xperience in Gorinchem.

Deelnemers aan de opleiding krijgen automatisch toegang tot de 2 dagen van het event en krijgen toegang tot de exclusieve Gold Party aansluitend aan de opleidingsdag op 29 maart. Schrijf je dus nu in voor de opleiding workplace management.

  • Share: