0 Comments 18 mei

De locatie van de opleiding workplace management van 16 juni zijn bekend.

De werkomgeving is toch wel één van de meest tastbare onderwerpen die je kan behandelen tijdens een opleiding. Daarom zoeken wij altijd de locaties bij de desbetreffende module. Voor de opleiding van 16 juni hebben we weer ons best gedaan en zijn tot de volgende locaties gekomen:

Dag 1 | Mens en organisatie
De eerste dag van de opleiding vindt plaats bij AM in Utrecht. AM is een vastgoedontwikkelaar, bekend om hun inspirerende en duurzame leefomgevingen.

Dag 2 | Werklocaties en mobiliteit
Bij een gebouw dat net opgeleverd is, Edge Amsterdam West, vindt de tweede dag van de opleiding plaats. Een verzamelgebouw waar onderander ABN Amro en Signify huisvesten. Tijdens deze module zal ook Signify vertellen waarom zij de keuze hebben gemaakt om hier hun kantoor te houden.

Dag 3 | Werkplek en services
Bij VGZ in Arnhem zijn we al eerder te gast geweest. Het kantoor staat bekend als het gezondste kantoor van Nederland en dat zal ervaren worden. De module gaat over werkplekken en services en ook hier heeft VGZ een unieke oplossing gevonden.

Zelf ervaren wat we doen tijdens de opleiding workplace management in 6-dagdelen? Hier lees je het gehele programma en de beschikbare startdata.

  • Tags:
  • Share: